Cautare

1272 de rezultate pentru "golgheteri divizia c fotbal 5d" (4.74 secunde)
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
Nea Puiu, nu generalul Revenirea in fotbal a fostului selectioner poate fi utila in masura in care nu este o directiva de partid Domnul general Anghel Iordanescu s-a prezentat la post in data de 6 ianuarie.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
HotNews - Meciul de debutat la CM Fotbal: ... a fost un circ Brazilia a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de Fotbal, echipa pregatita de Luis Felipe Scolari trecand, scor 3-1, de Croatia (Grupa A).
In semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal, Olanda se va bate cu Argentina. SEMIFINALE • Prima semifinala a acestei editii a Campionatului Mondial de Fotbal va fi BRAZILIA - GERMANIA, care se va juca la Belo Horizonte, Marti - 8 Iulie, h 23:00 (ora Romaniei).
Germania este noua campioana mondiala dupa 1-0 in finala cu Argentina de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.
Cupa Bercea la fotbal S-a incheiat si marea afacere a cupei mondiale la fotbal. ... Nemtii n-au asteptat nimic de la omul providential (chestie din care ar trebui sa invatam ceva, nu doar in materie de fotbal), ci au facut ceea ce trebuia facut.
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
AGERPRES - Fotbal: Meci amical Romania - Danemarca 2 - 0 Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Danemarcei cu scorul de 2-0, intr-un meci amical desfasurat marti seara, pe National Arena din Bucuresti.
Meciul de fotbal Romania - Insulele Feroe, transmis in exclusivitate de TVR Meciul echipei nationale a Romaniei impotriva Insulelor Feroe, a cincea partida din cursa pentru UEFA Euro 2016, care se va juca la Ploiesti, va fi transmis in direct si exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si tvrplus.ro, duminica, incepand de la ora 19.00.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... S-a gandit careva ca din estul Europei existau in fotbal numai 3 echipe? ... A trebuit sa ajunga Gica Popescu in puscarie ca sa iasa omul lor la Federatia de Fotbal.
Cum ii poti explica unui copil aflat in tribuna de ce niste baieti - carora de-abia le-a mijit barba - vor sa-si bage obiectul cu care isi satisfac dorintele nocturne in orificiul bucal al unui club de fotbal?
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. ... - Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.
fotbal, handbal, gimnastica, etc. ... Sincer sa fiu nu prea m-am acomodat cu cei din fotbal si cu fotbalul in general, simteam ca ceva nu este in ordine iar dupa mai multe initiative ale antrenorului de a ma tine pe banca de rezerve, am hotarat sa fac o schimbare:
ORA 00:33 Echipa de fotbal a Portugaliei a castigat in premiera titlul de campioana europeana, dupa ce a invins formatia Frantei cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), dupa prelungiri, in finala EURO 2016, duminica seara, pe Stade de France din Saint-Denis.
Cine transmite in direct meciul Meciul de fotbal Romania - Polonia, din grupa E de calificare la Cupa Mondiala Rusia 2018, care se va juca pe Arena Nationala, va fi transmis in direct de Televiziunea Romana, vineri, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD si TVR+.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. ... Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci..
In urma cererii de oferte de la finele anului 2017 privind cesiunea drepturilor de transmisie radio a meciurilor din Campionatul National de Fotbal Liga 1 Betano - sezonul competitional 2018-2019, Societatea Romana de Radiodifuziune a fost singurul operator de servicii de radiodifuziune care a depus, in ianuarie 2018, o oferta pentru achizitionarea acestor drepturi.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
Meci senzational la Kazan intre Franta si Argentina Echipa nationala a Frantei a invins sambata, 30 iunie, nationala Argentinei, cu scorul de 4-3, in optimile Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia.
google-analytics.com